Ons aannemersbedrijf

Locatie

Onze opdrachtgevers komen vooral uit de regio’s Zwolle, Dalfsen en wijde omgeving. Het bouwbedrijf is gesitueerd ter hoogte van Dalfsen aan de doorgaande weg tussen Zwolle en Ommen. De Hessenweg biedt een snelle aansluiting op andere verbindingswegen. Met onze werkzaamheden is de locatie dus een prima uitvalbasis. En omgekeerd zijn wij eveneens makkelijk bereikbaar.

Vakmensen op de bouw

Van Wijnen Bouw Dalfsen heeft een vast team van allround timmerlieden. Wij streven er naar uw opdracht van begin tot eind te laten uitvoeren door dezelfde medewerkers. Als onderaanneming nodig is, schakelen wij zo veel mogelijk vakbekwame vaste relaties in. Goed voor optimale onderlinge communicatie tussen alle betrokken partijen. Belangrijk om het bouwproces tot een bevredigend einde te leiden.\

Faciliteiten

Op het terrein van het bouwbedrijf staan het kantoor, een eigen ruime werkplaats en opslagruimten. Er is parkeergelegenheid. Van Wijnen Bouw Dalfsen is ruimschoots toegerust met goedgekeurde machines, materieel en gereedschappen. De medewerkers rijden in herkenbare bedrijfsbussen- en auto’s. Al onze timmerlieden zijn opgeleid en bevoegd de faciliteiten te gebruiken. Zo nodig vullen wij bepaalde of specifieke extra faciliteiten (tijdelijk) aan. Toegerust om ons type (ver-)bouw te realiseren.

Bouwmaterialen

Standaard bieden wij u kwalitatief en degelijk bouwmateriaal aan. Het hout voldoet aan de huidige kwaliteitseisen. In overleg kunnen wij ander materiaal toepassen. Qua smaak, prijs of anders is vaak een keuze nodig. Zoals bijvoorbeeld in soort of type; in stenen, dakbedekking, tegels, sanitair, isolatie, enzovoort. Wij geven deskundig advies of nadere informatie.

Bouwend Nederland en BouwGarant

Inmiddels is Van Wijnen Bouw Dalfsen lid van de brancheorganisatie Bouwend Nederland (voorheen NVOB). Om lid te zijn, moet het aannemersbedrijf voldoen aan meetbare kwaliteiten, normen en waarden. Bouwend Nederland verstrekt diverse kwaliteitslabels en keurmerken; Van Wijnen Bouw Dalfsen voldoet aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap en betrouwbaarheid. Het bedrijf verkreeg daarmee het kwaliteitslabel van BouwGarant. De eisen van Bouwend Nederland zijn zeer klantgericht. En over de lidbedrijven zegt Bouwend Nederland “dat zij de alom gerespecteerde normen en waarden in het maatschappelijk verkeer in acht dienen te nemen”.

Leerbedrijf

Ook in de toekomst zijn goed opgeleide vakmensen in de bouw nodig. Fundeon speelt daar een prominente rol in. Fundeon is het kenniscentrum beroepsonderwijs Bouw & Infra. Via Fundeon heeft ons aannemersbedrijf de erkenning leerbedrijf verworven. Als leerbedrijf hebben wij kwalificaties voor opleidingen tot aan allround timmerman en metselaar. Leerlingen en stagiaires leren bij ons de praktijk bij opgeleide en ervaren leermeesters.